pénteken megvalósítottam az aktuális eszement futóscélomat és gyalogbékaként 'suhantam' munkába :)

íme:

fussmunkabaprojekt.png

hát vicces volt keresztülkocogni a fél várost :) pláne hogy milyen szürkeszottyosborongós idő volt :)

mindenesetre elhatároztam hogy ez közelsem egyedi eset lessz és ha lesz hozzá erőm és az időjárás s úgy akarja akkor ezt heti 1x jó lenne teljesíteni :), különben is már megfenyegettem a barátnőm párját, hogy akkor együtt félmaratonolunk áprilisban :)

ésakkor közkívánatra :D így nézek ki mostanság

nov vége:

2012_11.jpg

és legutóbbi kép (okt eleje):

2012_10.jpg

:)... megyek meghajtogatom a pogácsatésztát :) csakmert teljesen sütősfőzős addikt vagyok mostanság :)

de holnaptól újra vasszigor... kell az a 85 alatti karácsonyelőttre...

A bejegyzés trackback címe:

https://iwilldoit.blog.hu/api/trackback/id/tr644924502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrettyWitch 2012.11.25. 14:54:13

Nem jutok szóhoz... életemben nem futottam még ennyit, és a sebességed is nagyon ott van!

A képek már csak hab a tortán, szerintem senki nem mondaná meg, hogy 80 fölött vagy.

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2012.11.25. 17:57:13

Wow,kaparom az államat!:)
Megmutattam a fotódat az embernek,ő is azt mondta h sokkal kevesebbnek tűnsz, persze azért hozzátette h nem tudja milyen magas vagy:)

A futás pedig brutális...nem futnék veled se távot se tempót:)))
Meg tudod oldani melóhelyen a zuhanyzást, hajszárítást, ilyesmit? Meg miben viszed a cuccaidat? Hátrizsák?

Lauranna 2012.11.25. 18:36:18

@PrettyWitch: :) kollégák pont pénteken kérdeztek rá hogy akkor tulajdonképpen mennyi is az annyi és mikor mondtam hogy 87 őkis azt mondták, hogy kevesebbnek látszom :) ugyhogy örömboldogság és megint bekeményítek :)
@Nyahu: meló ilyen szempontból abszolút szerencsés. Mivel kötetlen munkaidőm van (törzsidő 10-4ig) de ezen kívül akkor jövökmegyek mikor akarok, úgyhogy belefér simán a későbbi reggeli beérés, van zuhany, jobb időben pl sokan bicajjal járnak. Hajszárítót meg vittem be pici utit :)
Cuccvivés csak a macerásabb. Most azt tervezem hogy holnap reggel beviszem a hétfő-keddi kaját, váltóruha keddre + futócucc. Hétfő este futva jövök és kedd reggel futva megyek. Aztán ha ugy érzem h fáradt vagyok akkor szerda reggelre tolódik a reggeli futás. Meglátom holnap este hazaérkezés után :)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2012.11.25. 19:08:17

@Lauranna:
Jesszum! Nem sok az egy kicsit? max 12 óra különbséggel lefutni ezt az igen nagy távot? Nehogy túlterheld magad.

Tiktak · http://feleakkora.blog.hu/ 2012.11.25. 20:14:58

Én is csak szedem itt össze az állam... :)

Ilyenkor télen miből áll a futócuccod? Lehet hogy amatőr kérdés, de pulcsi van rajtad, vagy kabát, vagy mi?

Lauranna 2012.11.25. 21:04:13

@Nyahu: igen énis tartok kicsit tőle ezért is lehet hogy szerda reggel lessz belőle... hétfőeste-szerdareggel tuti menni fog.
@Tiktak: nem amatőr egy pár hónapja még nekem sem volt erről lövésem sem... most még hogy nincs igazán hideg:
van egy vastagabb futónadrágom (dechatlonos téli futónaci, belül bolyhos:), később szerintem majd még ez alá jön egy vékonyabb nadrág )
felülre meg két hosszúújjú technikai futófelső - ez most még bőven elég néha kicsit sok is... hidegebbre valószínűleg majd 3 réteg lesz :) futódzekim nincs és nem is láttam olyat amit igazán jónak/hasznosnak láttam volna...
ebben valaki nálam tapasztaltabbat kérnék is esetleg hogy ajánljon valamit :)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2012.11.26. 08:36:21

@Lauranna: Kicsit belekotyogok a futócuccba én is:)
Most amíg ilyen 8-10 fok van én úgy szoktam hogy 1 rövid ujjú futós póló, rá egy vékony polár aláöltöző és arra egy hosszú ujjú kapucnis futó felső, ez 3 nagyon vékony réteg, de van hogy ezt is soknak érzem, ilyenkor kiesik valamelyik. Nadrág, az eddig sima vékony melegitőnaci, viszont most kaptam egy téli futónadrágot, ha minden jól megy ma debütál:)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kevés dolgot utálok jobban mint ha melegem van futás közben, ezért is szeretem az őszt és tavaszt, de különösebben a mínuszokkal sincs gondom,akkor veszem elő a kabátot. Meg a sapka alap, illetve amíg nincs nagyon hideg addig polár fülvédős fejpánt, pont ott véd ahol kell, fül-homlok.
Azt vettem észre, hogy ha rétegekben nem is túlzod el az öltözést, de egy sapka sál kesztyű kombó elég meleget ad, mert úgy is ezeken a helyeken adjuk le a legtöbb hőt.

Lauranna 2012.11.28. 10:48:00

@Nyahu: milyen volt a teli futonaci teszt? :)
na ma enis soknak ereztem a ket hosszuujju futofelsot szoval rovidujju+hosszukapucnisban jottem munkaba :) na igen en ezt kiis hagytam h sapka meg van tepozaras salam azt mar hordom mostis mert nekem a nyakam a kenyes... kesztu meg nekem most nem kell eleg a kezrehuzos felso :) es rajottem arra is hogy hiba van mar a kezemnel melegem nem huzom fel a felsot mert akkor marhara kiszarad ott a kezem ahol addig a futofelso vedte

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2012.11.28. 13:58:56

@Lauranna:
Rajtad felbuzdulva, ma hazafutunk Tittivel munkából, kacskaringóban megyünk, hogy kipréseljünk belőle 5 kmt, de már várom:)
Itt most 10-12 fok van, szóval kesztyűt nem hoztam, a fejpántot is csak azért mert az elején fázik a fomlokom, meg így nem kell leukoplaszttal beragasztani a fülest a fülembe, hanem megtartja a pánt:)
Gondolkozom én is, van nálam 3 réteg ruha, 1 atléta, 1 poár hosszúujjú, meg egy kapucnyis hosszú...meglátjuk.
A futósnaci nagyon klassz volt! Valahogy jobban esik benne a futás, jó h kívülről susis, melegebben tart. Ja, és még van lábszárvédőm is, ami leginkább bokamelegítésre használok, mert a sportzoknijaim elég rövidek. Nekem nem szokott kiszáradni a szabadon lévő testrészem, sokszor van hogy felhúzom a pulcsi ujját ha már bemelegszem.

Laesan 2012.12.05. 11:37:18

Naugyehogyugye!!!
Büszke is vagyok rád! Meg cefettül irigy... messzebb kell költöznünk, na!

Gönc ügyben faggasd ki Rékát a szobánkban, ő kamasz kora óta nagy téli és táj futó! (ráadásul pici és fázós ;)

Manóval meg gyúrunk a nagy tavaszi szurkolásra! ;)

Lauranna 2012.12.05. 20:11:04

@Nyahu: milyen volt végül a hazafutás? úgy el vagyok havazva h elfelejtettem kérdezni :)
süti beállítások módosítása