Lauranna 2013.04.24. 08:37

csak ugy :)

A vivicittas bejegyzes kapcsan kapott kommentek miatt ragadok ujra billentyuzetet, mert bar se buszke se boldog nem vagyok a befejezetlen verseny miatt, de annyira csalodott sem mint amennyire a vigasztalo kommentek alapan a bejegyzes tunhetett.

Tobb dolog is szoba kerult az okok kapcsan, hogy miert is nem sikerult befejeznem a futamot, ezekre szeretnek reagalni, es ezaltal talan kicsit arnyaltabb kepet festeni, hogy en hogy is latom ezt az egesz fogyokura/eletmodvaltas/kitartas katyvaszt.

Etkezes:

Csak hogy igy a dieta kapcsan a leg kezenfekvobbel kezdjuk…

Marcius eleje ota ujra szigoruan szamolok napi 1400-1500kcal-as limitet tartva. En megmondom oszinten ezt nem tartom kevesnek. A 12-15-16km-es futasoknal nem erzem hogy gyenge lennek, vagy szedulgetnek, semmi ilyesmi. Nem gondoltam (es most sem gondolom), hogy ez egy picit is szerepet jatszott volna abban, hogy nem ertem celba.

Az en szervezetemet figyelembe veve 2het lazasag +5-8kg-ot jelentene. Szoval amit plusszba bevinnek es mondjuk jobban felkeszult/erosebb lennek, az ezzel szemben cipelnem kene, amit tobb tehernek erzek.

Edzes:

Na itt is voltak hianyossagok…

Amint a mostani mar majdnem valos adatokat (a futasok szama stimmel, de az utolso 4-nel meg tavot meg idot be kell allitsak) tartalmazo runkeeperen lathato modon, sajnos a vegere kicsit besokalltan a heti 4 futastol, igy kimaradt edzes, nem is egy, DE! ami sebessegben talan segitett volna, de errol sem gondolom, hogy a vasarnapi versenyeredmenyhez sok koze let volna.

Kedv, motivacio:

Na ugyebar itt ugrik az a bizonyos foemlos…

EZ nem volt meg… Ugy keltem reggel, hogy engem mindenki hagyjon logva, semmi KEDVEM ennyit futni… Motivaciom sem igazan volt, mert minek????? De tenyleg… meg tudnam (igaz idoben valoszinuleg eppen csak hogy) de nem igazan akartam, olyan minden mindegy volt a dolog kicsit.

Vesenykorulmenyek kiprobalasa, eves-ivas kozben:

Na ez nekem nem igazan megy, probaltam, de nekem egy korty vizivastol is faj a gyomrom es azonnal lelassul a tempom. De elnezve az idojarast nem volt valasztasom olyan meleg volt, hogy inni MUSZALY volt…

Na es az a bizonyos isoitalos moka… hat szoval hashajto helyett nalam ez tokeletesen alkalmazhato mint bebizonyosodott. Ezt is kiprobaltam mar, es igy utolag latva meg az osszefuggest akkor is pont ugyanezt sikerult produkalnom, de en azon a velemenyen voltam, hogy csak  a most altalanos gyomorfekelyes fajos gyomromnak tehetett be valami kaja es fel sem fedeztem a tenyleges okot egeszen a vivicittaig.

Szummaszummarum:

Szoval reszemrol a sajat modivalatlansagomat/kedvtelensegemet es a gyakori wc-re jarast tartom a fo oknak a befejezetlensegre. DE! Nem vagyok igazan csalodott, jo kicsit… de en mindig azt lattam otthon, hogy ismerd be a kudarcaid, tudj egyutt elni veluk, es torekedj hogy legkozelebb ne ismetlodjenek meg… Ugyhogy most felszabadulva (a verseny mint lebego bard alol) nyugiba uszni voltam tegnap, es ma vagy holnap (ha a delutan nagyon kaotikusra sikerul) kocogok egy laza 6-8km-t. Csak jolesoen (7.00-7.30km-ekkel).

:) Elvezzetek a napsutest…

Es majd elfelejtettem :D tudom, hogy ugysem fog eljutni azokhoz akiknek cimezem, de

koszonom a pirospolos pasasnak akivel egyutt futhattam 6-12kozott a batoritast/segitseget

es a hazasparnak akikkel ugyan csak 1.5-2km-t mentem, de nagyon jo volt latni hogy a ferj hogy batoritotta es osztonozte a feleseget :D

A bejegyzés trackback címe:

https://iwilldoit.blog.hu/api/trackback/id/tr15244161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2013.04.25. 14:41:10

Szerintem se kell elkeseredni, majd máskor jobban sikerül, egy hasmenéssel nem lehet félmaratont futni, na:)
A nincs kedv és motiváció dolgot abszolúte átérzem, besokall az ember leánya, ellenben megmutathatnád nekünk a -60kg-s formád, úgyis ígérted már, hagy hüledezzünk:)))

Lehet félreértettem, azért kérdezem, hogy volt gyomorfekélyed, vagy most van?

Noisy Suzy · http://breakingfat.blog.hu/ 2013.09.01. 17:52:44

Ma kaptam a blogod linkjét egy kommentelőmtől és el kell mondanom, szuper vagy!
Én is hasonló súlytól szeretnék megszabadulni hasonló időhossz alatt, úgyhogy ma lett még egy példaképem! :)
süti beállítások módosítása